panouri fotovoltaice
Panouri fotovoltaice

Cum scazi facturile la energie cu până la 85%

Odată cu creșterea prețurilor la gaz și electricitate, tot mai mulți oameni se trezesc peste noapte cu facturi enorme la utilități, unii dintre ei aflându-se chiar în imposibilitatea de a le plăti. Cum situația nu este deloc plăcută, fiind estimate creșteri și mai mari în perioada următoare, dependența de serviciile oferite de furnizori începe să reprezinte o problemă pentru mulți dintre noi.

 

O soluție eficientă o reprezintă sistemele de producere a energiei alternative, în care consumatorul devine în același timp și prosumator, producându-și uneori chiar și integral energia pe care o consumă. Consumul este menținut la nivel optim iar costurile sunt optimizate și amortizate pe termen scurt, mediu și lung.

 

Transformă-ți căminul într-unul sustenabil

 

Am creat Tekno FM bazându-ne pe o filosofie pe care ne dorim să o transformăm într-un stil de viață. Comercializăm echipamente care folosesc surse alternative, regenerabile și, acum mai mult ca oricând, economice. Tehnologia Tekno FM generează resursele indispensabile unui cămin: încălzire și energie electrică.

Tehnologia și instalațiile oferite de TeknoFM pentru o casă inteligentă și verde nu doar protejează natura, ci oferă posibilitatea amortizării investiției pe termen mediu și lung.

Mai mult de atât, îți oferim posibilitatea de a cumpăra orice sistem în rate.

Panouri fotovoltaice – cea mai bună soluție pentru facturile tale la energie

 

Sistemele fotovoltaice reprezintă o alternativă mult mai avantajoasă și ecologică la consumul convențional de electricitate și o soluție potrivită pentru locurile care nu sunt racordate la rețeaua de energie electrică. Un kit cu panouri profesionale poate fi instalat cu costuri reduse, este durabil, sustenabil și te scutește de grija facturilor energetice.

Identificăm în permanență noutățile în domeniu, oferind cel mai bun raport calitate-preț pentru sistemele fotovoltaice off-grid și on-grid.

Principalele avantaje pe care le ai, atunci când folosești panouri fotovoltaice

 

 • Costuri reduse de întreținere a locuinței
 • Posibilitatea dezvoltării unui cămin sustenabil
 • Beneficiezi de sisteme ce au o durată de viață de peste 25 de ani
 • Independență energetică
 • Soluție la cheie
 • Opțiuni de finanțare – îți punem la dispoziție sisteme de plată avantajoase în rate lunare fixe
 • Recuperezi investiția în 3 ani!

 

Consumi iarna și ce ai produs vara

 

În 31 decembrie 2021 a fost publicată în Monitorul Oficial “OUG pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, precum și pentru modificarea unor acte normative”. Este actul normativ care stabilește posibilitatea compensării cantitative pentru micii producători de energie electrică ce au instalații fotovoltaice. Prin OUG este introdusă compensarea cantitativă a prosumatorilor care au instalații de până la 200 kW. 

Furnizorii vor fi obligați să factureze doar diferența dintre ce consumă prosumatorul din rețea și ce livrează în rețea. În cazul în care cantitățile livrate le depășesc pe cele consumate din rețea, ce rămâne se poate compensa cantitativ în termen de doi ani. Mai simplu, se poate consuma iarna surplusul de energie ce s-a produs pe timp de vară. Schema de compensare cantitativă este valabilă până în anul 2030. Nu se introduc obligații suplimentare pentru prosumatori și nu este percepută nicio taxă. După 2030, pentru prosumatorii cu instalații de cel mult 200 kW, se va reveni parțial la sistemul de acum, când nu există compensare cantitativă. Prosumatorii cu instalații cuprinse între 200 și 400 kW primesc prețul mediu al PZU din luna în care se produce energia, pentru ce injectează în rețea.

 

Munca noastră nu se oprește, odată ce ne-ai devenit client

 

Oferim servicii personalizate complete în funcție de nevoile fiecărui client.

 

 • Consultanță
 • Proiectare
 • Achiziție echipamente
 • Instalare
 • Mentenanță

 

În urma unui număr mare de solicitări de sisteme de încălzire în pardoseală, alimentate de kituri de panouri fotovoltaice, am creat pachete speciale pentru fiecare tip de nevoi. Pentru mai multe detalii, citește aici

3 thoughts on “Cum scazi facturile la energie cu până la 85%

 1. Vecliuc dan spune:

  Bună ziua,sunt interesat de oferta dv. in ce privește panourile fotovolaice,,locuiesc la casa în Timișoara și aș dori să știu mai multe despre dv .precum in ce fel am putea colabora..zi frumoasa..

  1. TeknoFM spune:

   Bună ziua!

   Vă putem oferi mai multe opțiuni, în funcție de spațiul și nevoile dumneavoastră.
   Vă așteptăm cu toate informațiile de care aveți nevoie la numărul de telefon 0729.261.766.

   O zi frumoasă!

 2. Faur Adrian spune:

  Casa 200 mp cu consumatori mari,in plus ma gândesc sa trec și încălzirea de pe gaz pe curent.care ar fi prețul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.