CENTRALE TERMICE

APA CALDĂ ÎN CONDENSARE O ADEVĂRATĂ ECONOMIE

CENTRALE TERMICE

O ADEVĂRATĂ ECONOMIE

Centralele cu boiler pentru încălzirea apei scad debitele de apă, în timp ce AGUAdens le măresc.

Instanturile AGUAdens au capacitatea de a furniza apă caldă menajeră instant, superioară față de orice altă soluție de centrală ce are un boiler de un volum foarte mare.

SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU:

Căzi cu hidromasaj Dușuri
Centre SPA & WELLNESS

Pe lângă debitele mari de apă furnizate, instanturile AGUAdens funcționează mereu în condensare.

TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ PENTRU APĂ CALDĂ Permite randamente maxime la funcționarea pe apă caldă.

CONFORT & DESIGN

30% DE ECONOMII ÎNTR-UN AN

În comparație cu alte instanturi de apă, care furnizează aceleași cantități de apă, se pot observa economii anuale substanțiale în urma utilizării instanturilor de apă caldă AGUAdens. Aceste economii rezultă din timpii de funcționare mult mai mici și din avantajul că FUNCȚIONEAZĂ ÎN CONDENSARE.

AGUAdensTM T

ORIUNDE E NECESARĂ O CANTITATE MARE DE APĂ CALDĂ MENAJERA

Utilizând aceeași tehnologie constructivă precum a cazanelor de încălzire în condensare COSMOGAS, instanturile de pardoseală au o varietate de puteri precum: 100 kW, 115 kW, 140 kW, 180 kW, 210 kW si 280 kW.

Mergând pe linia produselor unice, COSMOGAS a reușit să inoveze și în ceea ce privește cazanele de pardoseală care funcționează ca instanturi de apă, fiind unicele cazane care la PUTERI INDUSTRIALE FUNCȚIONEAZĂ INSTANT ȘI ÎN CONDENSARE.

Astfel, instanturile de pardoseală AGUAdens păstrează tehnologia cazanelor de încălzire, dar o utilizează pentru producerea de apă caldă în cantități INDUSTRIALE, INSTANT ȘI TOTUL FUNCȚIONÂND ÎN CONDENSARE. Instanturile de pardoseală se adaptează pentru orice categorie de consumator mare de apă caldă și acoperă orice nevoie, la parametri foarte mari.

Utilizare

APARTAMENTE, HOTELURI,  RESTAURANTE,  STABILIMENTE TERMALE, CANTINE, ȘCOLI, CENTRE SPORTIVE PISCINE, SAUNE,  SPITALE, SPĂLĂTORII AUTO, ABATOARE,  APLICAȚII INDUSTRIALE SAU AGRICOLE

 

LUCREAZĂ CU NOI

Suntem încântați să știm că oamenii aleg să investească inteligent în viitorul căminului lor. Îți stăm la dispoziție oricând pentru o colaborare.