RIBON DE INTERIOR

ACELAȘI CONFORT

ÎN FIECARE ÎNCĂPERE

RIBON DE INTERIOR

ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂ

ÎN PARDOSEALĂ

ACELAȘI CONFORT

ÎN FIECARE ÎNCĂPERE

Materialul cel mai folosit în încălzirea suprafețelor de interior este ribonul AHT. Utilizând o tehnologie avansată de încălzire, se obține un confort ridicat și o ambianță ideală pentru petrecerea timpului în familie.

Se poate monta sub orice tip de podea, în încăperi precum băi, bucătării, livinguri, camere utilitare (ateliere, garaje etc.), dormitoare, pivnițe, mansarde sau șoproane.

Poate fi instalat sub materiale de interior precum: gresie, piatră, lemn, parchet laminat sau mochetă, ținând cont de instrucțiunile de utilizare și instalare a materialului ribon.

ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂ ÎN PARDOSEALĂ

AVANTAJELE RIBONULUI AMORF AHT

 • Se poate monta sub orice tip de material folosit pentru podele

 • Atinge temperatura de funcționare (de confort) mai rapid decât orice altă soluție de încălzire

 • Generează căldură consistentă

 • Este un sistem mult mai puțin costisitor și mai economic de întreținut

 • Este invizibil și nu te incomodează prin casă, și este foarte flexibil

 • Ribonul amorf AHT este ușor de instalat

 • Este un material complet sigur și nu expune la nici un risc de electrocutare sau radiații electromagnetice

 • Are o durată de viață ridicată

încălzire electrică în pardoseală
RIBON AMORF AHT

PROPRIETĂȚI ȘI MOD DE FUNCȚIONARE

 • Ribonul amorf AHT este un element de încălzire electrică în pardoseală mult mai eficient decât cablurile electrice de încălzire, deoarece funcționează la temperaturi mai mici și este mai sigur, eliminând riscurile de supraîncălzire (implicit și de ardere, flacără, praf etc.)

 • Are o durată de viață extinsă, datorită temperaturii scăzute a elementului de încălzire.

 • Cu ajutorul tehnologiei inteligente, pierderile de căldură sunt mici, iar sistemul nu necesită mentenanță

 • Ribonul AHT este aplicabil la orice tip de clădire, indiferent este nouă, o renovare sau modernizare pentru proprietăți atât rezidențiale, cât și comerciale.

 • Completează alte sisteme de economisire a energiei pentru încălzire – de exemplu, cazane cu condensare, panouri solare, pompe de căldură și sisteme de cogenerare a energiei termice

RIBON AMORF AHT

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Amestecurile metalice amorfe este un material nou, disponibil sub formă de panglici subțiri. Ele sunt preparate din aliaje metalice topite printr-o tehnică de răcire rapidă. În această tehnică, o panglică de aliaj metalic topit este turnată pe un tambur cu rotație rapidă. Datorită panglicii subțiri 20 până la 30 de microni, se răcește foarte repede (la o rată de aproximativ 1.000.000 de grade / secundă). Deoarece solidificarea are loc atât de repede, nici o structură cristalină nu are nicio șansă de a se forma. În schimb, este creat un material solid amorf, sub forma unei panglici foarte subțiri – lățimea variază de la câțiva mm până la 10 cm.

În cazul instalării sub plăci de încălzire, sunt așezate direct între podea și placă de gresie. Aceleași materiale utilizate pentru placarea plăcilor sunt utilizate pentru lipirea panglicii electrice de încălzire sub podea. În cazul instalării sub pardoseli din lemn, parchet sau mochetă, se plasează sub podea, se acoperă cu o compoziție de auto-nivelare, după care se plasează materialul de pardoseală direct pe partea de sus. Un electrician autorizat va completa conexiunea dintre ribon și circuitul electric. Nu sunt necesare materiale suplimentare.

Grosime 20-30 mm
Lățime 2-100 mm
Rezistența la coroziune înaltă (pe bază de nichel și crom)
Ductilitate și flexibilitate înaltă
Aria de transfer a căldurii largă
Raport timpul de încălzire/standby scăzut

LUCREAZĂ CU NOI

Suntem încântați să știm că oamenii aleg să investească inteligent în viitorul căminului lor. Îți stăm la dispoziție oricând pentru o colaborare.