SISTEME TERMODINAMICE

ENERGIE REGENERABILĂ CU RANDAMENT EXCELENT

SISTEME TERMODINAMICE

ENERGIE REGENERABILĂ CU RANDAMENT EXCELENT

MONTAJ ȘI INDICAȚII

CĂLDURĂ DIN SURSE REGENERABILE

Panourile termodinamice reprezintă unul dintre cele mai eficiente sisteme de producere a apei calde și pentru încălzirea spațiilor aferente, generând energie în orice condiții meteo. Sistemele termodinamice sunt ideale pentru orice tip de clădire: locuințe, case mari, blocuri, pensiuni, hoteluri, spitale, fabrici, restaurante, piscine etc. Panourile pot fi montate pe acoperiș, pe pereți sau la sol.

Sistemele se încadrează în trei grupe mari:

APĂ CALDĂ MENAJERĂ

ÎNCĂLZIRE CENTRALĂ

ÎNCĂLZIRE PISCINE

SISTEME TERMODINAMICE

CEL MAI EFICIENT SISTEM DE PRODUCERE A APEI CALDE

  • Apă caldă 24/24h
  • Economie de până la 85%
  • Funcționează și împreună cu sisteme fotovoltaice
  • Produce căldură și apă caldă pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și noaptea, indiferent de condițiile atmosferice
  • Consum redus de energie datorită randamentului ridicat
  • Sunt ușor de integrat în proiectul de construcții
  • Au durată mare de viață și nu necesită mentenanță         
SISTEME TERMODINAMICE

APĂ CALDĂ INDIFERENT DE ANOTIMP 

APĂ CALDĂ MENAJERĂ

Sistemul captează căldură atât de la soare, cât și din mediul ambiant, inclusiv când plouă sau ninge. Aceste echipamente, conform standardelor impuse, includ sistemul anti-bacterian deoarece dețin o funcție care permite încălzirea apei până la +70°C.

ÎNCĂLZIRE CENTRALĂ

Sistemul este conceput pentru încălzirea centrală a locuințelor. Poate funcționa cu orice tip de sistem pentru încălzire (calorifere, încălzire în pardoseală cu agent termic etc). Sistemul poate deservi încălzirea integrală a unei locuințe, asigurându-i întreg necesarul termic (pana la temperaturi exterioare de -5°C). Funcționează fără coșuri de fum și fără gaze de ardere, este un sistem total ecologic.

ÎNCĂLZIRE PISCINE

Sistemul termodinamic pentru încălzirea piscinelor exterioare sau acoperite utilizează energia factorilor atmosferici (energie solară, umiditate) pentru a obține o eficiență energetică maximă, cu consum redus de energie electrică. Sistemul compus din panouri termodinamice amplasate la exterior și o unitate internă, oferă maximul de energie pentru încălzirea apei din piscină.

PREȚ SISTEME TERMODINAMICE

ESTE MAI ECONOMIC SĂ INSTALEZI SISTEME TERMODINAMICE?

Poți face economii instalând cel mai eficient sistem de producere a apei calde, prin care se încălzesc și spațiile aferente, indiferent de condiții meteo și anotimp. Prin acest sistem, vei avea apă caldă 24 de ore din 24 din surse independente, iar costurile vor fi reduse cu până la 85%.

Sistem termodinamic + panou solar ECO

De la 2121 €

Sistem termodinamic + panou solar ECOTOP

De la 1543 €

SOLAR BOX

De la 1364 €

LUCREAZĂ CU NOI

Suntem încântați să știm că oamenii aleg să investească inteligent în viitorul căminului lor. Îți stăm la dispoziție oricând pentru o colaborare.