DESPRE NOI

PESTE 15 ANI 

EXPERIENȚĂ

Compania TeknoFM a luat naștere în anul 2007, având ca principal domeniu de activitate promovarea și comercializarea echipamentelor și tehnologiilor eficiente, pentru nevoi casnice și individuale.

Prin activitatea noastră ne dorim să oferim soluții și tehnologii care nu doar simplifică și îmbunătățesc modul de viață, ci rezolvă și problema consumului în exces prin captarea energiei din surse regenerabile.

Soluțiile inovatoare pe care le aplicăm și le folosim, de la realizarea echipamentelor și până la modul în care aplicăm aceste tehnologii, conduc la un raport bun între performanță și prețul pe care îl plătește fiecare client în parte. Aspectul financiar și durata de amortizare a investițiilor sunt factori pe care îi luăm mereu în considerare atunci propunem anumite soluții.

CEA MAI IEFTINĂ FORMĂ DE ENERGIE ESTE CEA PE CARE NU O CONSUMI

Reducerea consumului și a costurilor legate de mentenanță și întreținerea echipamentelor înseamnă o bună gestionare a acestor procese. Ne-am extins sfera de activitate – a serviciilor și produselor oferite – prin încălzirea apei cu panouri solare, pompe de căldură, generatoare eoliene, panouri fotovoltaice, iluminat cu LED-uri, sisteme hibride de producere a energiei electrice și termice, sisteme hibride pentru producerea energiei electrice și iluminat.

Furnizorii produselor pe care le instalăm sunt selectați după criterii de performanță a echipamentelor. Pentru unele dintre produsele pe care le distribuim și montăm, TeknoFM este importator direct: film carbon, generatoare eoliene, panouri fotovoltaice și echipamente electronice pentru conversia și gestionarea energiei electrice. încălzire pardoseală timișoara